slide1 slide2

Een schade in uw badkamer is zo ontstaan. In een badkamer stroomt namelijk veel water en vocht langs muren en naden. Een goed sluitende kitvoeg voorkomt niet alleen schimmel maar zorgt er ook voor dat u vrij blijft van lekkages.

Badkamer  5

Kitwerk in uw badkamer

Goed kitwerk maakt uw badkamer af en waterdicht. Hierdoor voorkom je vochtschade en lekkage. Gebreken in kitvoegen zijn dan ook de meest voorkomende oorzaken van lekkages in badkamers. 

Een handige doe- het- zelver kan een badkamer kitten, maar een professionele ervaren kitter werkt met professionele materialen. Door zijn ervaring weet hij niet alleen hoe te kitten maar laat hij ook vaak betere resultaten zien. Dit bespaart onnodige kosten en/of frustraties. 

    douchebak

 

   bad met douchewand

 

 

Vakkundig kitten

Bij AMS beschikken wij over de kennis en de materialen om uw badkamer snel en vakkundig af te kitten zodat u lang kunt genieten van uw badkamer. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden, neem dan contact met ons op. 

 

Wilt u een vrijblijvend advies? Bel ons!
Icon phone
0493 - 696 206
Bereikbaar van: 09:00 - 21.00

Zakelijk

Door onze jarenlange ervaring in de bouwwereld, bieden wij voor elk project de juiste oplossing.

lees meer  ›

Particulier

Mooi kitwerk is de “finishing touch” van uw badkamer, toilet, keuken of tegelvloer.

lees meer  ›

Onderhoud

Voor de levensduur van alle kitvoegen is onderhoud van groot belang.

lees meer  ›

0493 - 696 206
A.M.S. Asten · Albert van Cuijckstraat 18 · 5721 JP Asten · dichtbij Eindhoven · Mobiel: 06 - 2387 9743 · E-mail: info@amsasten.nl

Copyright © 2024 A.M.S. Asten - Privacyverklaring

Ontwerp & Realisatie