slide1 slide2

Bij vloeistofdichte vloeren draait het om specifieke expertise en steeds strenger wordende eisen.
Vandaar dat wij, sinds 2018,  ervoor hebben gekozen om deze expertise uit te besteden aan derden.

Bedrijven in Nederland gebruiken veel verschillende stoffen. Veruit de meeste van deze stoffen horen niet in de bodem thuis. Bij bedrijfsmatige activiteiten, waarbij het risico bestaat dat deze stoffen in de bodem terechtkomen, moet een bedrijf zijn bodem beschermen tegen die stoffen. Dit heeft onze overheid bepaald. De Nederlandse Richtlijn Bodembescherming (NRB) beschrijft of en zo ja, hoe een bedrijf dit moet doen.

Voegen die worden blootgesteld aan chemicaliën, olie, vetten of bijvoorbeeld organische stoffen, moeten daarom op de juiste wijze afgedicht worden voor milieu, infra en industrie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vloeistofdichte vloer

Om vloeren optimaal te beschermen voor schadelijke vloeistoffen, kan men kiezen voor een vloeistofdichte vloer. Een vloeistofdichte vloer waarborgt, gedurende langere tijd, dat er geen vloeistof door de vloer heen kan komen.

Na aanleg moet een onafhankelijke geaccrediteerde inspecteur de vloeistofdichte vloer keuren. De inspecteur moet voldoen aan de eisen uit Aanbeveling 44 van het Civieltechnisch Centrum Uitvoering Research en Regelgeving (CUR). Bij goedkeuring krijgt u een certificaat. Dit certificaat is 6 jaar geldig. Jaarlijks moeten deze vloer gecontroleerd worden op scheuren en gebreken.

Vloeistofkerende vloer

Een vloeistofkerende vloer is een vloer die lekkage en morsingen tijdelijk kan opvangen totdat deze zijn opgeruimd. Het is een vloer die voorkomt, dat de bodem verontreinigd raakt. Deze vloer heeft geen open verbindingen met de onderliggende bodem.

Als kitbedrijf weten wij welke bedrijven we in kunnen zetten. Deze bedrijven zijn op de hoogte van alle vloeistofdichte en vloeistof kerende toepassingen.

Wilt u een vrijblijvend advies? Bel ons!
Icon phone
0493 - 696 206
Bereikbaar van: 09:00 - 21.00

Zakelijk

Door onze jarenlange ervaring in de bouwwereld, bieden wij voor elk project de juiste oplossing.

lees meer  ›

Particulier

Mooi kitwerk is de “finishing touch” van uw badkamer, toilet, keuken of tegelvloer.

lees meer  ›

Onderhoud

Voor de levensduur van alle kitvoegen is onderhoud van groot belang.

lees meer  ›

0493 - 696 206
A.M.S. Asten · Albert van Cuijckstraat 18 · 5721 JP Asten · dichtbij Eindhoven · Mobiel: 06 - 2387 9743 · E-mail: info@amsasten.nl

Copyright © 2023 A.M.S. Asten - Privacyverklaring

Ontwerp & Realisatie