slide1 slide2

Een goede kwaliteit leveren is voor ons belangrijk en dit kan niet zonder goed materiaal. Daarom maken wij gebruik van hoogwaardige kitproducten van o.a. SABA.

Saba

SABA is een producent van afdichtings- en verlijmingsproducten voor de professionele gebruiker. SABA-producten worden wereldwijd toegepast in nieuwbouw, onderhoud & renovatie, milieu & infra, transport en marine. De SABA producten zorgen voor een sterke technische verbinding. SABA biedt een compleet assortiment kitten voor uiteenlopende toepassingen en ondersteuningen. 

Goed resultaat

Een mooi product gebruiken geeft geen garantie voor een goed resultaat. Dat staat of valt met de verwerking. AMS Asten heeft alle kennis in huis om dit voor u te doen zodat u heel lang kunt genieten van een goede afdichting. 

Om een optimale afdichting te kunnen blijven garanderen, is goed onderhoud heel belangrijk voor het behoud van uw kitvoegen. 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, zodat wij u van advies of informatie kunnen voorzien.

Wilt u een vrijblijvend advies? Bel ons!
Icon phone
0493 - 696 206
Bereikbaar van: 09:00 - 21.00

Zakelijk

Door onze jarenlange ervaring in de bouwwereld, bieden wij voor elk project de juiste oplossing.

lees meer  ›

Particulier

Mooi kitwerk is de “finishing touch” van uw badkamer, toilet, keuken of tegelvloer.

lees meer  ›

Onderhoud

Voor de levensduur van alle kitvoegen is onderhoud van groot belang.

lees meer  ›

0493 - 696 206
A.M.S. Asten · Albert van Cuijckstraat 18 · 5721 JP Asten · dichtbij Eindhoven · Mobiel: 06 - 2387 9743 · E-mail: info@amsasten.nl

Copyright © 2024 A.M.S. Asten - Privacyverklaring

Ontwerp & Realisatie